Środa, 24.04.2024 376

 

Pliki cookies 12:16
Serwis korzysta z plików cookies i innych technologii automatycznego przechowywania danych do celów statystycznych, realizacji usług i reklamowych. Korzystając z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji na temat zarządzania plikami cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Reklama

Obalały mity żywieniowe

9 czerwca w Miejskiej Bibliotece Publicznej w Jaworze odbyło się pierwsze spotkanie edukacyjne dla seniorów pod hasłem „Obalamy mity żywieniowe”. Zajęcia poprowadziła Marcelina Bętkowska - trenerka fitness.

Ważnym aspektem zachowania dobrej kondycji jest połączenie ruchu fizycznego z odpowiednim odżywianiem. Coraz więcej osób dba o to, by na talerzach znajdowały się zdrowe i wartościowe produkty. Jednak teorie na temat żywienia ciągle się zmieniają i coraz trudniej się w tym zorientować, a także zachować zdrowy rozsądek. Powstają różne mity żywieniowe, których weryfikacji podjęła się trenerka Marcelina Bętkowska. Podczas spotkania uczestniczki zadawały liczne pytania, co świadczy o potrzebie takich spotkań, dlatego biblioteka organizuje kolejne zajęcia, na które zaprasza 23.06.2015 r. o godz.11.00.

Komentarze (0)


Proszę zachować komentarze zgodne z regulaminem oraz zasadami współżycia społecznego i dobrymi obyczajami. Informujemy, że Administratorem poniższych danych osobowych jest DJAmedia Sp. z o.o., Piotrowice-Osiedle 16, 59-424 Męcinka. Dane osobowe zostały przekazane dobrowolnie i będą przetwarzane wyłącznie w celu przesłania zamieszczenia komentarza na portalu. Bez wyraźnej zgody dane osobowe nie będą udostępniane innym odbiorcom danych. Osoba, której dane dotyczą ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania i usuwania poprzez kontakt z Administratorem: kontakt@jawor24h.pl.

Zaloguj się, aby korzystać ze wszystkich funkcji komentarzy.

Dowiedz się więcej

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. jawor24h.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.